HOME

sinds 1987

franšais
pictogrammes

specialiteiten:
cursusaanbod
dataconversie
internet / netwerken
mobiel factureren
pc reparatie
pictogrammen
track&trace-gps
standaardwebsite

overzicht:
gebied Bourgogne
particulieren
bedrijven
publicaties
on line winkel

RNR in EU projecten

RNR + EU projects

over RNR

contact

zoek een produkt

16 mei 2008

Image22

Microsoft heeft, zoals u misschien al gehoord of gezien hebt, een nieuw Service Pack voor Windows XP (Home, Professional) uitgegeven waarin ALLE verbeteringen en wijzigingen zitten zoals tot nu toe noodzakelijk.
Microsoft waarschuwt dat er een aantal ‘namaak’-paketten met virussen de ronde doen! Let dus op als u zelf een en ander gaat installeren.
Verder beveelt Microsoft aan om allereerst een volledige backup van uw schijf te maken vˇˇrdat u het Service Pack 3 op uw computer zet. En zeker 2Gb vrije ruimte te hebben!
Het service pack is zo rond de 310 Mb groot. Met een ADSL verbinding dus aardig te doen, maar met een modem dat vaak de 28k8 snelheid nŔt haalt duurt dit toch al snel zo’n 12 uur!! En hierdoor is het al bijna onmogelijk om dit te downloaden.
Voor diegenen met XP Professional of XP home (NL, UK, FR of Multilanguage) bieden wij de mogelijkheid om met uw PC naar ons toe te komen en ons deze update te laten verzorgen.
Wij hebben de update bestanden voor SP3 reeds gedownload en kunnen een en ander zonder Internet verbinding voor u verzorgen.
Er wordt dan eerst een backup van uw harddisk gemaakt (en meteen bewaard zodat die evt in de toekomst van pas kan komen), uw computer wordt schoon gemaakt (stof in voeding en ventilatoren) daarna wordt de nieuwe software ge´nstalleerd en een check gedaan of alles naar behoren werkt.

Per computer is dit ongeveer anderhalf uur werk. De kosten bedragen € 80.
Heeft u een
kortingsabonnement en daar nog geen gebruik van gemaakt dan zijn de kosten € 55.
Heeft u nog geen kortingsabonnement en wenst er wel een af te sluiten dan betaalt u 70€ incl abonnement.

U kunt mij bellen of mailen als u een afspraak wilt. Deze kan dan plaats vinden vanaf de 28e mei: